Dragi bunici, părinți, copii și profesori,

Dacă considerați nobilă această propunere, dăruiți un vot pentru bibliotecă și distribuiți ( opțional ), vă rog! Mulțumesc în numele copiilor și al meu! Dacă ne vom clasa în primele cincisprezece școli numărând cele mai multe voturi, copiii vor primi cărți și mobilier nou de bibliotecă.

Kinder, felie de lapte a început campania “Felii de Lapte cu File de Poveste”.

“Campania Felii de Lapte cu File de Poveste continuă. De data aceasta, căutăm împreună: #opaginăfermecată. Acea pagină dintr-o poveste pe care pur și simplu n-o puteţi uita.

În toamna aceasta, când ziua devine mai scurtă și timpul pentru povești împreună, mai lung, descoperă alături de cei mici pagini fermecate care vă poartă în călătorii de neuitat!

Înscrie în concurs școala copilului tău, invită-ţi prietenii să o voteze și biblioteca acesteia poate câștiga unul dintre cele 20 de premii constând într-o mulţime de cărţi noi.”

Accesând acest link de mai jos, puteți vota:

https://www.kinder.com/ro/ro/xp/feliedelapte/schools/scoala-gimnaziala-nr-1-brasov/?fbclid=IwAR0_CdvDBqRdker6YklS5HK75755NMz5wDsNj4MZQgZ8z376ZzhLua-aD3c

Povestea campaniei, aici:

https://www.kinder.com/ro/ro/xp/feliedelapte/povestea-campaniei/?fbclid=IwAR2ikvWLpQDGMnFmPOQanzwcExwW4DpCieMmFA-ht77wDI6LbVA-1qME8tQ

Mulțumim!

Copiii și Ioana